Кулінарні поради від Джеймі Олівера


Сьогодні у нас буде кулінарний вечір, і спеціально для нього ми підібрали прості, але дуже корисні поради від Джеймі Олівера. Особливо зрадіють любителі запеченої картоплі з правильною хрусткою скоринкою!


Отже, як правильно використовувати сковороду-гриль, як почистити корінь імбиру і гострий перець, як правильно варити спагетті і як приготувати запечену картоплю з ідеальною хрусткою скоринкою!

Як чистити корінь імбиру


Товсті обрізки після другого способу можна використовувати для імбирного чаю!

Як очистити гострий перець від насіння



Насіння і серцевину можна висушити і потім використовувати під час приготування гострих страв.

Як використовувати сковороду-гриль


Змащуйте рослинним маслом м'ясо, а не сковороду! Також краще перчити вже готовий стейк, так як перець не пригорає, а от солити краще до того, як м'ясо відправиться на сковороду.

Як правильно варити спагетті


Як приготувати запечену картоплю з ідеальною хрусткою скоринкою



  • Варите очищену і розрізану на чотири частини картоплю в підсоленій воді 10 хвилин.
  • Змащуєте деко вершковим або рослинним маслом.
  • Викладаєте картоплю на деко в один шар і перчите.
  • Відправляєте в духовку на 30 хвилин.
  • Дістаєте вже підрум'янену картоплю і придавлюєте її зверху.
  • В окремій мисці робите суміш з трав (розмарин, чебрець з лавровим листом, базилік або шавлія) з розчавленим часником, оливковою олією і оцтом.
  • Покриваєте роздавлену картоплю трав'яною сумішшю і знову відправляєте в духовку на 25-30 хвилин.

В результаті у вас вийде ароматна картопля з хрусткою скоринкою і розсипчастою серцевиною!

Джерело статті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...