Сьогодні у нас буде кулінарний вечір, і спеціально для нього ми підібрали прості, але дуже корисні поради від Джеймі Олівера. Особливо зрадіють любителі запеченої картоплі з правильною хрусткою скоринкою!
Отже, як правильно використовувати сковороду-гриль, як почистити корінь імбиру і гострий перець, як правильно варити спагетті і як приготувати запечену картоплю з ідеальною хрусткою скоринкою!
Як чистити корінь імбиру
Товсті обрізки після другого способу можна використовувати для імбирного чаю!
Як очистити гострий перець від насіння
Як використовувати сковороду-гриль
Як правильно варити спагетті
Як приготувати запечену картоплю з ідеальною хрусткою скоринкою
- Варите очищену і розрізану на чотири частини картоплю в підсоленій воді 10 хвилин.
- Змащуєте деко вершковим або рослинним маслом.
- Викладаєте картоплю на деко в один шар і перчите.
- Відправляєте в духовку на 30 хвилин.
- Дістаєте вже підрум'янену картоплю і придавлюєте її зверху.
- В окремій мисці робите суміш з трав (розмарин, чебрець з лавровим листом, базилік або шавлія) з розчавленим часником, оливковою олією і оцтом.
- Покриваєте роздавлену картоплю трав'яною сумішшю і знову відправляєте в духовку на 25-30 хвилин.
В результаті у вас вийде ароматна картопля з хрусткою скоринкою і розсипчастою серцевиною!
Джерело статті.
Немає коментарів:
Дописати коментар