Величезна кількість рецептів включають в себе дрібно нарізану цибулю. І якщо ви хоч іноді стоїте біля плити, то цей кулінарний лайфхак вам знадобиться.
Коли шматочки цибулі значно розрізняються за розміром, частина їх підгорає ще до того, як решта кубиків підрум`яняться. Тому важливо, щоб вони були приблизно однаковими за розміром. Сьогодні ми хочемо показати вам один метод, який допоможе досягти цієї мети і вбереже пальці від випадкових порізів.
Важливі моменти:
- Ніж повинен бути гостро загостреним, щоб ви могли робити надрізи одним плавним рухом.
- Коли чистите цибулю, не обрізайте корінь: за нього дуже зручно тримати цибулину.
- Пальці руки, якою тримаєте цибулину, розташуйте так, щоб середній був попереду, а безіменний і вказівний - позаду. Це дозволить уникнути випадкових порізів.
- Намагайтеся робити надрізи якомога ближче до кореня.
- Щоб не плакати, частіше змочуйте ніж простою водою.
Немає коментарів:
Дописати коментар