Кулінарний лайфхак: як дрібно нарізати цибулю і не пошкодити пальці


Величезна кількість рецептів включають в себе дрібно нарізану цибулю. І якщо ви хоч іноді стоїте біля плити, то цей кулінарний лайфхак вам знадобиться.


Коли шматочки цибулі значно розрізняються за розміром, частина їх підгорає ще до того, як решта кубиків підрум`яняться. Тому важливо, щоб вони були приблизно однаковими за розміром. Сьогодні ми хочемо показати вам один метод, який допоможе досягти цієї мети і вбереже пальці від випадкових порізів.


Важливі моменти:
  • Ніж повинен бути гостро загостреним, щоб ви могли робити надрізи одним плавним рухом.
  • Коли чистите цибулю, не обрізайте корінь: за нього дуже зручно тримати цибулину.
  • Пальці руки, якою тримаєте цибулину, розташуйте так, щоб середній був попереду, а безіменний і вказівний - позаду. Це дозволить уникнути випадкових порізів.
  • Намагайтеся робити надрізи якомога ближче до кореня.
  • Щоб не плакати, частіше змочуйте ніж простою водою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...