Як приготувати ідеальний бекон швидко і без безлічі інгредієнтів? Читайте рецепт від Лайфхакеру.
Ось спосіб, завдяки якому можна приготувати смачний хрусткий бекон.
- Викладіть бекон по дну форми для запікання. Ви можете використовувати скляну ємність, сталевий або алюмінієвий лист або навіть чавунну сковорідку.
- Поставте блюдо в нерозігріту духовку на середню решітку.
- Встановіть температуру 400 ° F (204 ° C).
- Поставте таймер на 20 хвилин. Це може зайняти трохи більше або трохи менше часу, залежно від вашої духовки.
- Вийміть блюдо з духовки і покладіть бекон на тарілку (попередньо покладіть на дно тарілки серветку, щоб вона ввібрала зайвий жир).
- Насолоджуйтесь найсмачнішим і хрустким беконом, який ви коли-небудь пробували.
P.S. Раз вже ми заговорили про бекон, ловіть пару цікавих відео! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар