Як приготувати ідеальний бекон


Як приготувати ідеальний бекон швидко і без безлічі інгредієнтів? Читайте рецепт від Лайфхакеру.



Ось спосіб, завдяки якому можна приготувати смачний хрусткий бекон.
  1. Викладіть бекон по дну форми для запікання. Ви можете використовувати скляну ємність, сталевий або алюмінієвий лист або навіть чавунну сковорідку.
  2. Поставте блюдо в нерозігріту духовку на середню решітку.
  3. Встановіть температуру 400 ° F (204 ° C).
  4. Поставте таймер на 20 хвилин. Це може зайняти трохи більше або трохи менше часу, залежно від вашої духовки.
  5. Вийміть блюдо з духовки і покладіть бекон на тарілку (попередньо покладіть на дно тарілки серветку, щоб вона ввібрала зайвий жир).
  6. Насолоджуйтесь найсмачнішим і хрустким беконом, який ви коли-небудь пробували.
P.S. Раз вже ми заговорили про бекон, ловіть пару цікавих відео! :)



Джерело статті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...