Для запобігання тромбоутворення крові їжте цибулю. Лікарі радять пацієнтам з серцевими захворюваннями щодня їсти цибулю, тому, що речовини, що входять до її складу, перешкоджають агрегації тромбоцитів і стимулюють розчинення тромбів.
Здатність цибулі нейтралізувати шкідливу участь жирної їжі в тромбоутворенні просто разюча. Доктор H.H. Гупта з Індії пропонував учасникам експерименту їжу, яка містила багато жирів, вершкового масла та вершків, і відзначав у них пониження функції розчинення тромбів. Потім до тих же страв він додавав 63 г цибулі. Аналіз після споживання такої їжі виявив, що цибуля блокувала дію жиру. Треба було половину чашки цибулі для усунення негативного впливу жиру на функцію розчинення тромбів.
Тому додавайте цибулю до жирної їжі. Скибочку цибулі на гамбургері, цибуля у яєчні або піці допомагає знизити тромбоутворення, викликане вживанням продуктів, які містять жир. Крім того, це непоганий метод боротьби із зайвою вагою і сантиметрами на талії.
Немає коментарів:
Дописати коментар